Mirant el cel de nit

85889-Cartel contaminacion luminicaSàvies que l’excés de llum pot ser contaminant?

El Parc Natural del Túria, vos convida a participar en aquesta xarrada sobre la problemàtica de la contaminació lumínica en l’entorn del Parc.

De la mà dels Dr. Angel Morales Rubio i Dr. Enric Marco Soler de la Universitat de València coneixerem què és la contaminació lumínica i la nostra problemàtica local del Parc Natural. Posteriorment realitzarem una observació astronòmica des del Mirador de Feix a Benaguasil en el cor del parc.

Dades de l’activitat:
•    Dia: divendres 25 d’abril de 2014.
•    Hora d’inici: 19:30 hLloc: Centre de Visitants del Parc Natural del Túria (Vilamarxant).
•    Programa: Xarrada-col·loqui sobre la contaminació lumínica. Sopar de cabasset en la casa de fusta. Hi ha la possibilitat de comprar entrepans en el bar del centre. Observació astronòmica des del Mirador de Feix
•    Duració aproximada de l’itinerari: Aprox. 4 hores.
•    Avisos: Places limitades, inscripció prèvia necessària (660127250, parque_turia@gva.és).
•    Recomanacions: cal portar entrepà per a sopar (hi ha possibilitat de comprar-lo en el bar), llanterna i prismàtics (opcional).

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web del parc natural del Túria. És la manera més ràpida d’informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d’un correu-e automàtic en el moment de la publicació.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Parc Natural, Xarrada i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 6 3 ?